VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, semnal către conducerea CFR-ului: „Bugetul ar trebui mărit!” Planul pentru a ajunge în cupele europene

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 20:28
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 20:38

Dan Petrescu a prefațat șansele CFR-ului de a accede în grupele UEFA Champions League. 

CFR Cluj a profitat că FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, 2-2, și a câștigat meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, 2-1. Astfel, echipa din Gruia și-a asigurat cele 3 puncte pentru a devenit matematic campioană, înaintea meciului direct cu FCSB, de la Buzău. 

Iar Dan Petrescu (54 ani) își face deja planul pentru sezonul european. Doar că antrenorul CFR-ului este conștient că fără un buget mai mare, campioana României are șanse minine de a se califica în grupele UEFA Champions League. 

Dan Petrescu: „Singura echipă care a făcut ceva în Europa a fost CFR!” 

„Finală europeană? Eu sunt realist, nu sunt visător. Realitatea spune că bugetul nostru e foarte mic. La ce buget avem, nu putem ajunge în nicio finală, din păcate. În cupele europene, trebuie mult mai mulți bani! Ca să ajungi în grupele Europa League, fără 40-50 de milioane de euro buget, nicio șansă. Au mai fost și cazuri în care am ajuns. Am fost de două ori în grupe, dar realitatea nu e chiar așa. Bugetul ar trebui mărit și să avem mai mari pretenții. Noi avem mereu pretenții, dar fără să mărim bugetul. În ultimii cinci ani, singura echipă care a făcut ceva în Europa a fost CFR”, a declarat Dan Petrescu pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

Petrescu: „M-au înjurat de m-au rupt!”

De asemenea, antrenorul CFR-ului a vorbit și despre imaginile care au creat mai multe polemici în spațiul media, unde se regăsea alături de jucătorii săi, în timp ce se auzeau injurii la adresa Stelei (n.r. actuala FCSB). Însă, antrenorul CFR-ului susține că nu a participat la aceste scandări și că nu poate să jignească clubul la care a crescut. 

„Jucătorii au cântat, eu am fost acolo. M-a luat valul, dar nu am cântat, eram cu ei, aplaudam. Nu mi-aș fi permis să cânt cu înjurături împotriva fostei mele echipe, Steaua. În niciun caz. De câte ori m-am întors pe Ghencea sau pe Arena Națională m-au făcut praf. M-au înjurat de m-au rupt din minutul 1 până în 95”, a precizat Petrescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!