Game/Set/Meci - Dinamo

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Martie 2007, 17:26
Game/Set/Meci - Dinamo
DINAMO A INVINS CU 6-0 PE FLACARA MORENI

In ciuda ploii, Dinamo s-a tinut de cuvant si s-a dus la Moreni sa joace cu Flacara inaintea amicalului de sambata cu liderul campionatului din Bulgaria, Levski Sofia.
P
rimit cu destula raceala intr-un oras in care Steaua este mai iubita decat Dinamo, liderul Ligii lui Mitica a deschis scorul in minutul 32, prin Moti care a inscris cu capul din fata portii. Cum cuplul N&D nu s-a auzit deloc in prima repriza, tot Moti a reusit sa inscrie pentru 2-0 cu un minut inainte de pauza, din centrarea lui Vranjkovic, ca si la primul gol.
Dupa pauza, la nici 2 minute de la reluarea jocului, eroul lui Dinamo in meciul cu UTA, Liviu Ganea, a marit diferenta la 3-0. Dupa 3 goluri, dinamovistii si-au permis sa faca spectacol si prin ratari si, in mintul 69 Marius Alexe a fost la un pas de 4-0, ratand in apropierea portii.
Pe locul 16 in seria a 3-a din Divizia B, Flacara nu a reusit sa impresioneze pana la finalul meciului si cei 5.000 de oameni veniti la meci au plecat acasa doar cu satisfactia ca liderul din Liga lui Mitica a trecut si pe la ei.

Coronavirus România. Județele în care s-au înregistrat cele mai puține cazuri
BRAT