Cu asta le-a inchis gura tuturor! Acuzata ca "VINDE SEX", ea a raspuns in ring. DANSUL cu care o medaliata olimpica si-a pus la RESPECT criticii

Cu asta le-a inchis gura tuturor! Acuzata ca "VINDE SEX", ea a raspuns in ring. DANSUL cu care o medaliata olimpica si-a pus la RESPECT criticii

Luptatoare in MMA si model pe Instagram, americanca Valerie Loureda a intrat in conflict cu colegele de breasla.

In varsta de 23 de ani, Valerie e unul dintre starurile feminine care activeaza in circuitul "Bellator", cariera sa de sportiva fiind pigmentata si cu medalii olimpice obtinute in trecut la taekwondo, o alta disciplina de contact.

In paralel, Loureda isi exploateaza la maxim frumusetea, contul ei de Instagram fiind plin de fotografii "picante", care nu sunt insa gustate de toata lumea. Astfel, printre colegele de ring ale lui Valerie s-a creat un curent care o acuza de faptul ca nu se promoveaza asa cum trebuie. "Vinde sex!" a fost cea mai dura afirmatie facuta la adresa sa, Macy Chiasson fiind cea care a pornit acest adevarat razboi.

Valerie Loureda n-a ramas datoare, iar dupa ultima victorie obtinuta la finalul acestei saptamani, s-a dezlantuit cu un dans sexy chiar pe ringul de lupta, completat de un mesaj acid pe Instagram. "Nu lasa pe NIMENI sa-ti spuna ce poti sau ce nu poti sa fii", a scris ea, aluzie evidenta la criticile cu care s-a confruntat.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 24 septembrie. 1.639 de persoane infectate în ultimele 24 de ore
BRAT