VIDEO Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring

Ali Heibati MMA Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 11:21
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 11:56

Luptătorul MMA Ali Heibati a primit o suspendare pe viață din promoția Hard Fighting Championship după un incident bizar petrecut înaintea meciului său.

Luptătorul iranian urma să dea piept cu Arkady Osipyan la Moscova, în cadrul turneului Hardcore MMA.

Cu doar câteva momente înainte de startul meciului, o "ring girl" pe nume Maria a intrat în cușcă pentru a da startul primei runde. În momentul în care aceasta i-a întors spatele pentru a ieși din cușcă, Heibati a lovit-o inexplicabil cu piciorul.

Fata s-a întors pentru a-l confrunta pe Heibati, care a fost ulterior avertizat de arbitru. În cele din urmă, meciul a început, iar Osipyan l-a dominat clar pe adversarul său.

Rusul l-a făcut KO pe Heibati înainte ca prima rundă să se încheie, după ce i-a aplicat o serie de lovituri la sol. După victorie, Osipyan s-a îndreptat spre echipa sa, însă a fost atacat de Heibati, care i-a aplicat o serie de lovituri neregulamentare din spate înainte de a fi tras departe, potrivit Foxsports.

Primul și ultimul meci în MMA

În mod inexplicabil, lui Heibati i s-a permis să rămână în cușcă în acel moment, în timp ce rezultatul era anunțat oficial.

După ce și-a pus ochelarii, luptătorul învins a luat microfonul, vizibil încă furios. Acesta i-a aplicat un "high kick" comentatorului, lăsându-se din nou pradă furiei.

După meci, Ali ar fi fost bătut de câțiva fani ruși în drumul spre vestiare. Ulterior, acesta a postat un mesaj pe social media prin care și-a cerut scuze în fața fetei pe care a lovit-o în ring.

Scuzele sale nu au fost suficiente pentru a-și putea continua cariera, promoția Hard Fighting Championship aplicându-i o suspendare pe viață.

Heibati a mai luptat anterior în box și kickboxing. Potrivit Tapology, acesta a fost primul său meci profesionist de MMA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!