Advertoriale

PENNY susține ceea ce îi unește pe români

„Fotbalul ne unește” – povestea emoționantă inspirată din viața lui Cabral

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:10
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:20

Fotbalul ne aduce împreună 

Chiar dacă suntem diferiți, când vine vorba de fotbal, suntem cu toții o mare echipă. O echipă care luptă împreună, râde împreună sau plânge împreună. O echipă cât un cartier. Cât un oraș. Cât o țară. 

O echipă pe care PENNY o susține din toată inima, pentru că valorile fotbalului sunt și valorile noastre, ale tuturor. 

Așa că, indiferent de cât de mare e televizorul, că stăm la curte sau la bloc, că suntem tineri sau avem inima tânără, atunci când ne uităm la meci, parcă suntem cu toții împreună și strigăm „Hai, România!”.

Iar poveștile de succes, cele care rămân alături de noi, nu sunt întotdeauna despre un singur om sau despre un final fericit. Sunt despre drumuri, de multe ori anevoioase, dar pe care le parcurgem împreună, exact ca o echipă.

Astfel de trasee și povești impresionante ne dezvăluie și protagoniștii campaniei „Fotbalul ne unește”. 

Cabral

Campania de imagine care însoțește lansarea brandului și care marchează acest moment îl are în centru pe Cabral. Povestea este inspirată din realitatea copilăriei lui Cabral și ne poartă într-o călătorie în timp, pentru a răspunde la acel “De ce?” esențial în fiecare demers.     

Astfel, povestea ne reamintește de ce avem nevoie de echipă și pasiune în tot ceea ce facem. Iar pasiunea pentru acest sport nu ține cont de bariere și diferențe, pentru că fotbalul ne unește și ne aduce mai aproape cu fiecare meci.

Laura Rus

Laura Rus a început să joace fotbal în 2004, iar la 17 ani a ajuns la Pandurii Tg. Jiu. Este un exemplu de tenacitate și ambiție, fiind singura jucătoare care a înscris în meciurile amicale contra Statelor Unite și are participări în Champions League cu trei echipe diferite. Laura organizează Cupa Laura Rus la fotbal în sală, la Reșița și arată tuturor cât de important e să pui accent pe dezvoltarea fotbalului la nivel local prin competiție și dăruire.

Victor Stancovici și Ștefan Moraru

Victor Stancovici și Ștefan Moraru sunt coechipieri la România U16. Pentru ei contează foarte mult spiritul competiției, dar și dorința de a se ajuta reciproc și de a crește împreună. Prieteni în viața reală, cei doi știu cât de importantă este rigoarea și disciplina pe teren, pentru a găsi cele mai bune soluții de joc, în timpul meciurilor.

Florin Niță

Florin Niță a avut o copilărie dură, dar asta doar l-a întărit. Chiar dacă era copil, munca nu l-a speriat. 

A văzut în asta singura lui șansă pentru a-i ajuta pe cei din jur. Apoi a urmat o carieră în fotbal, care nu a fost deloc un drum lin. Au existat greșeli, retrogradări și momente de cumpană, dar dincolo de toate, Florin a mers mai departe cu un entuziasm molipsitor. A devenit campion al României, a cucerit Cupa și Supercupa României, iar astăzi joacă pentru Sparta Praga și apără poarta Echipei Naționale.

Octavian Popescu

Octavian Popescu este un jucător care s-a remarcat în ultimii ani prin inteligență și creativitate. Octavian a început în Bănie, unde a fost observat de un agent cunoscut, iar ulterior a ajuns la FCBS. Rămâne de văzut unde îl va purta cariera pe Octavian, însă de un lucru putem fi siguri, viitorul echipei naționale îl include. 

Cu emoție și entuziasm ne pregătim de un nou sezon, și vom fi cu ochii pe Naționala Mare. Hai, România!

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 286 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.

CITESTE SI

Modifică setările cookies