Surpriza de proportii! John Cena are o noua iubita dupa despartirea de Nikki Bella! Cum arata femeia cu care a fost surprins

Surpriza de proportii! John Cena are o noua iubita dupa despartirea de Nikki Bella! Cum arata femeia cu care a fost surprins

Superstarul din WWE a avut o despartire publica de Nikki Bella.

Unul dintre cei mai populari wrestleri din istorie, John Cena a petrecut ultimul an mai mult departe de ring. El a progresat in cariera de la Hollywood, aparand in blockbusterul Bumblebee si urmeaza sa-si imprumute vocea pentru filmul The Voyage of Doctor Dolittle.

Cena a tinut prima pagina si dupa despartirea de Nikki Bella - cei doi au decis sa se desparta cu cateva saptamani inainte de data la care era programata nunta! La luni distanta, Cena incepe se isi refaca viata personala - el a fost surprins cu o femeie, a carui identitate nu este cunoscuta, la un restaurant din Vancouver. Ei au petrecut 4 ore impreuna si apoi s-au plimbat pe strazile orasului tinandu-se de mana.

Fanii spera sa-l revada pe John Cena cat mai curand in ringul de wrestling. La inceputul lui aprilie este Wrestlemania 35 iar Cena nu are in acest moment programat un meci!

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proiecte de 7 mld. € pentru dezvoltarea Capitalei. Nicușor Dan vrea să rezolve problema traficului şi a termoficării
BRAT

Modifică setările cookies