Gafa facuta de LPF? Scenariu care arunca in AER lupta pentru play-off! Ce se intampla la meciul CFR - Sepsi

Gafa facuta de LPF? Scenariu care arunca in AER lupta pentru play-off! Ce se intampla la meciul CFR - Sepsi

Cei de la Poli Iasi pot ajunge intr-o situatie incredibila.

Liga Profesionista a programat doua partide la aceeasi ora in ultima etapa cu cele 3 echipe care se lupta pentru ultimul loc din play-off. Castigatoarea din partida Viitorul - FC Botosani va fi sigura de calificarea in play-off, Poli Iasi urmand sa fie in afara locurilor de play-off indiferent de rezultatul partidei cu AFC Hermannstadt.

Ce se intampla insa daca meciul Viitorul - Botosani se termina la egalitate? FC Botosani ar ajunge la 37 de puncte, Viitorul ar fi in play-out cu 36 de puncte. Iar o victorie a celor de la Poli Iasi ar duce-o si pe aceasta la 37 de puncte. Insa mai exista o alta echipa cu 37 de puncte, Sepsi OSK!

Indiferent de rezultatul partidei dintre CFR Cluj si Sepsi, Botosani ar termina pe locul 7 iar Poli Iasi ar fi in play-off! La rezultate directe cu Botosani, Poli Iasi are avantaj, castigand ambele partide. In cazul in care Sepsi ar pierde la Cluj, s-ar ajunge la un clasament in 3 intre Sepsi OSK, Poli Iasi si FC Botosani.

Clasamentul in 3 arata astfel:
5. Poli Iasi 7 pct 5-6
6. Sepsi OSK 5 pct 4-2
7. FC Botosani 1 pct 2-5

Astfel, desi cele 2 partide de duminica de la ora 17.00 vor decide echipele calificate pentru play-off, in cazul unui egal la partida dintre Viitorul si Botosani, ordinea finala va fi aflata abia dupa CFR Cluj - Sepsi! Iar ordinea finala este decisiva pentru stabilirea calendarului din play-off.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Județul Timiș a înregistrat cele mai multe cazuri de Covid-19 în 24h, de la începutul pandemiei
BRAT