Metal Galati s-a topit in duelul cu cele mai sexy voleibaliste din lume!

Autor: Sport.ro
Joi 10 Decembrie 2009, 20:57
Metal Galati s-a topit in duelul cu cele mai sexy voleibaliste din lume!

Campioana ultimilor trei ani in Romania la volei, Metal Galati s-a topit in meciul din deplasare din Champions League cu masina de volei din Italia - Asystel Novara.

Echipa la care romanca Cristina Parv a facut istorie le-a predat o lectie de volei fetelor antrenate de sarbul Zoran Terzici in mai putin de o ora si jumatate de joc - Novara a castigat cu 3-0 la seturi.

Primele in grupa D dupa victoria cu polonezele de la Muszyna, romancele au pierdut clar pe terenul castigatoarei Cupei CEV din sezonul trecut.

Italiencele au reusit o adevarata demonstratie de volei spre disperarea fetelor de la Metal Galati, care au pierdut cu 3-0.

Ultimul set a fost cel mai disputat, Asystel conducand cu 24-21, dar fiind egalata de echipa galateana. Rosso a punctat pentru 26-25, dar Metal a egalat din nou, 26-26, nereusind insa mai mult.

Tot joi, in grupa D, echipa poloneza BPS Fakro Muszynianka a invins, pe teren propriu, formatia rusa Zarechie Odintsovo, cu scorul de 3-0.

Metal Galati inregistreaza astfel prima infrangere din grupa D, dupa ce in etapa inaugurala a dispus, pe teren propriu, de polonezele de la Bank BPS Fakro Muszynianka, cu 3-1, ocupand locul 1 inaintea confruntarii din Italia.

Metal Galati joaca urmatorul meci din grupe, acasa cu rusoaicele de la Zarechie Odintsovo, in direct la Sport.ro, pe 15 decembrie, de la ora 17:00!

Care este mai sexy? (13779 voturi)
 
Romanca Daiana Muresan
86.31%11893 voturi
 
Americanca Logan Tom
13.69%
1886 voturi
FULLSCREEN
Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT