Volei

Voleibalistele și-au aflat adversarele de la Campionatul European: luna și competiția pentru naționala de junioare! 

Selecționata Under 19 a României va mai evolua la Festivalul Olimpic al Tineretului European și la Campionatul Balcanic.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 12:14
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 12:14

Naționala feminină de volei Under 19 a României și-a aflat adversarele din grupa Campionatului European 2022. Meciurile vor avea loc în perioada 27 august – 4 septembrie, în Macedonia de Nord, la Skopje.

Conform tragerii la sorți efectuate joi, România va juca în grupa B, alături de formațiile Turciei, Serbiei, Croației, Elveției și de învingătoarea grupei J, din a treia fază a calificărilor (Estonia, Slovacia, Țările de Jos, Spania - numele ei se va afla la începutul lunii iulie), informează Federația Română de Volei pe site-ul oficial.

În grupa A vor juca Macedonia de Nord, Polonia, Italia, Slovacia, Grecia și câștigătoarea Grupei K din a treia fază a calificărilor (Muntenegru, Franța, Finlanda și Austria).

În această vară naționala Under 19 a României va mai juca la Festivalul Olimpic al Tineretului European (24-30 iulie) și la Campionatul Balcanic (10-14 august), mai precizează sursa citată.

Foto: Federația Română de Volei

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies