cristina pirv Brazilia Pele Romania Volei

GALERIE FOTO Cristina Pîrv a dezvăluit ce cadou din România i-a dus lui Pele: "I-a plăcut, normal!"

Pele, triplu campion mondial, a murit pe 29 decembrie, la vârsta de 82 de ani, după peste o lună în care a stat într-un spitan din Brazilia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 14:37
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 15:18

Cristina Pîrv, cea mai valoroasă voleibalită din istoria României, l-a cunoscut pe regretatul Pele. Fosta sportivă a stat mai mult timp în Brazilia, unde a locuit cu fostul ei soț, Giba, legendă a voleiului brazilian. 

În perioada în care a locuit în Curitiba românca din Turda l-a cunoscut pe triplul campion mondial, decedat în urmă cu trei zile, la vârsta de 82 de ani, după o lungă suferință cauzată de o boală nemiloasă, cancer de colon. 

Cristina Pîrv și palinca pentru Pele: "Ești Draculină!"

„Noi ne-am cunoscut și chiar am devenit prieteni în Brazilia, chiar am fost la mai multe evenimente împreună și am avut și o prietenă foarte bună în comun. Și venea la Curitiba, la Sao Paulo, el era ambasadorul unui spital, iar eu la fel, eram ambasadoarea acelui spital, ne-am văzut la multe evenimente împreună.

Vorbeam tot timpul despre performanțe, despre noi, despre viață. Postarea publicată de mine pe Instagram e de la un astfel de eveniment. I-am zis: «Pele, îți aduc ceva românesc din Transilvania, de unde sunt eu». A început să râdă, mi-a spus: «A, ești din Transilvania, Dracula, ești Draculină». Chestii din acestea de prieteni, de caterincă. I-am spus că-i aduc pălincă, ceva caracteristic românesc. 

I-a plăcut, normal, pălinca îi place oricui. Toți brazilienii cărora le-am dus mi-au spus că le-a plăcut foarte mult, inclusiv lui. S-a bucurat foarte tare, i-a plăcut și caracteristicile sticlei. Spunea de blonde: «Vai, ce blonde faine sunt prin România, trebuie să mă duc și eu pe acolo». Caterinci de prieteni” a declarat Cristina Pîrv, potrivit Gsp.

A fost căsătorită cu Giba, vedeta voleiului brazilian, un idol în această țară, cu care are doi copii, Nicoll (18 ani) și Patrick (14 ani). Cristina și Giba s-au despărțit în 2012.

De 4 ani, Cristina Pîrv a revenit în România, alături de cei doi copii ai ei.

VIDEO Eric despre Pele

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!