VIDEO „Dacă era doar despre bani ai fi în Arabia Saudită!” Replica lui Piers Morgan pentru Ronaldo care îl va bântui 

Piers Morgan al nassr Cristiano Ronaldo Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 10:04
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 10:17

Cristiano Ronaldo (37 ani) a ajuns la un acord cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită, semnând un contract valabil pe doi ani. 

Atacantul portughez s-a despărțit de Manchester United în urmă cu mai bine de o lună, de comun acord, după interviul exploziv pe care i l-a acordat jurnalistului britanic Piers Morgan. În cadrul interviului, Cristiano Ronaldo nu a menajat pe nimeni de la United, criticând conducerea dur, dar și pe antrenorul Erik ten Hag. 

Sezonul fotbalistului în tricoul „diavolilor roșii” a fost unul de coșmar, având doar trei goluri marcate în 16 meciuri jucate alături de echipa de club. Ronaldo a fost implicat și într-un conflict cu tehnicianul, după ce a fost surprins plecând de la stadion înainte de finalul meciului și a refuzat să intre pe teren în minutele de final ale partidei cu Tottenham. 

Ce i-a spus Piers Morgan lui Cristiano Ronaldo 

În interviul acordat, pentru a evidenția nivelul înalt la care rămâne portughezul, Piers Morgan, care îi este și prieten, a punctat că dacă s-ar fi pus problema ca Ronaldo să se gândească la bani, atunci ar fi ales o echipă din Arabia Saudită. Declarația îl poate 'bântui' pe Morgan, în contextul în care portughezul a ajuns să joace fix în Arabia Saudită și devine astfel și cel mai bine plătit fotbalist din istorie

„De asemenea e faptul că vrei să continui să joci la cel mai înalt nivel, vrei să joci în Champions League, vrei să continui să dobori recorduri. Îmi revin din nou sentimentele legate de tine, că dacă era doar despre bani ai fi în Arabia Saudită, câștigând regește. 

Dar nu asta te motivează, vrei să continui la nivel înalt”, îi spunea Piers Morgan lui Cristiano Ronaldo în cadrul interviului. 

„Cred că încă pot înscrie multe goluri și să ajut echipele mari. Cred că sunt încă suficient de bun și capabil să ajut naționala, chiar și pe Manchester United”, răspundea portughezul. 

Cifrele fabuloase ale celui mai mare contract din istorie

Astfel, Cristiano Ronaldo va încasa o avere pe fiecare zi petrecută în tricoul lui Al Nassr. Salariul său, fracționat, atinge niște sume fabuloase. 

  • €200,000,000 pe an
  • €16,666,666 pe lună
  • €3,846,153 pe săptămână
  • €547,945 pe zi 
  • €22,831 pe oră 
  • €380 pe minut
  • €6.34 pe secundă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!