FOTO Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu primul său fiu! Mihai Zmărăndescu nu l-a iertat: „A avut nesimțirea să posteze!” 

Catalin Zmarandescu K1 Mihai Zmarandescu Survivor Romania 2022 Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 15:07
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 15:16

Fostul concurent de la Survivor a luat o decizie radicală cu privire la trecutul său. 

Cătălin Zmărăndescu (49 ani) s-a distanțat de copiii din prima căsătorie, după cum spun chiar Mihai (21 ani) și Alexandra (19 ani). Fostul luptător și-a refăcut viața, iar actuala soție i-a dăruit doi copii. 

La mai bine de o lună de când s-a întors de la Survivor, Zmărăndescu a decis să-și acopere tatuajul cu chipul primului născut, pe care îl avea imprimat pe piele încă din 2021, cu desenul unui lup.

„Am venit să fac un cover (n.r. - o acoperire) peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr”, a declarat Cătălin Zmărăndescu. 

Cel al cărui chip a fost acoperit nu a stat pasiv și a reacționat la gestul tatălui său. Mihai îi reproșează lui Zmărăndescu că își reneagă copiii din prima căsătorie și că, în orice discuție, face referire doar la mezini. 

Mihai Zmărăndescu: „Eu am ales să fiu mai matur”

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt. Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?

Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”, a spus Mihai Zmărăndescu, într-un video pe TikTok.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!