Ryan Giggs Kate Greville Virale

„Am fost sclava lui!” Fosta iubită a lui Ryan Giggs, noi acuze grave la adresa fostului star al lui United

Fosta iubită a lui Ryan Giggs a susținut în fața instanței că s-a simțit ca o „sclavă a fiecărei nevoi și cereri” ale fostului star de la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 19:54
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 20:06

Kate Greville a spus că fostul star de la Manchester United i-a insinuat în repetate rânduri că trebuie să facă ceea ce a spus el „altfel vor exista consecințe”.

„Eram într-o poziție vulnerabilă și el a profitat de ea. Când Ryan spunea să fac ceva, eu făceam. Am încercat să opun rezistență uneori, însă m-a făcut să cred că vor exista consecințe dacă nu fac ceea ce imi spune el”, a dezvăluit Kate în fața judecătorilor.

  • Kate Greville

Giggs, în vârstă de 48 de ani, neagă că ar fi folosit un comportament de control și constrângere împotriva lui Kate, în vârstă de 36 de ani, în perioada august 2017 și noiembrie 2020.

De asemenea, el neagă și acuzațiile potrivit cărora și-ar fi agresat fosta iubită, după ce Kate a susținut în fața judecătorilor că fostul star al lui United „a venit de nicăieri și mi-a aplicat un cap în figură”.

„Am fost în stare de șoc. Am căzut pe spate, buza mi s-a umflat instantaneu. Mi-am pus mâinile la gură și am simțit gustul sângelui”, a mai susținut Kate.

Kate îl acuză pe Giggs că voia sex mereu

Ryan Giggs a mai fost acuzat de fosta sa iubită și că „voia sex mereu” și că în perioada cât a durat relația lor, fostul antrenor al Țării Galilor a mai întreținut relații sexuale cu alte opt femei.

Giggs neagă că i-a provocat lui Kate vătămări corporale reale și că a avut un comportament de control și constrângere față de aceasta între 31 august 2017 și 2 noiembrie 2020 și că ar fi atacat-o pe sora acesteia pe 1 noiembrie 2020.

Modifică setările cookies