Virale

VIDEO Tanara care a testat vaccinul anti-Covid in fata intregii lumi! MILIOANE de oameni s-au grabit s-o vada

Una dintre ultimele tendinte pe platforma TikTok e legata de cei care isi dezvaluie experienta traita la vaccinarea impotriva coronavirusului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Decembrie 2020, 16:13
Data actualizarii: Joi 03 Decembrie 2020, 16:16

Cine ar fi crezut ca retelele de socializare vor fi folosite pentru promovarea acestui tip de activitate, mai exact procesul de vaccinare pe care omenirea il asteapta in lupta cu virusul Covid-19.

Pana cum s-au vaccinat doar cei care participa la ultimele studii de testare, iar multi dintre acestia si-a impartasit experienta, o initiativa extrem de laudabila. Asa s-a intamplat si cu tanara Ashley Locke (29 de ani), care si-a oferit serviciile pentru analizarea efectelor vaccinului AstraZeneca.

@ashealo

Imagine not wanting a vaccine! #covid19 #vaccinetrial #vaccine #vaccineswork #nashville

♬ original sound - AL????

Intr-un material video care circula pe internet si care a adunat deja peste 2,5 milioane de vizualizari, Ashley prezinta intreg procesul de testare, de la deplasarea la clinica pana la iesire. E specificat faptul ca nu stie ce fel de doza a primit (vaccinul in cauza sau serul placebo), lucru care il va afla abia la finalul studiului. De asemenea, tanara e nevoita sa-si monitorizeze cu atentie simptomele in perioada urmatoare si sa le raporteze.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies