Virale

Verdictul expertului in relatii intime! Cele 8 lucruri pe care niciun baiat nu ar trebui sa le faca la o intalnire daca vrea sa ajunga in pat cu o fata

Expertul in relatii intime prezinta cele 8 lucruri pe care trebuie un barbat sa le faca la o intalnire.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Ianuarie 2020, 16:55
Data actualizarii: Sambata 18 Ianuarie 2020, 16:57

Nadia Bokody, expert in relatii intime, spune care sunt cele 8 lucruri pe care un barbat nu ar trebui sa le faca o intalnire pentru a putea ajunge in pat cu o femeie.

1. Trebuie sa fii politicos cu ospatarul. Acest lucru este foarte important pentru ca femeia ar putea sa isi dea seama ce fel de caracter ai.

2. Nu neglija igina orala. "De cele mai multe ori prima intalnire se sfarseste cu un sarut. Este foarte important in acel moment sa ai o respiratie curata", spune experta.

3.Nu uita sa pui intrebari. "Este foarte important sa o intrebi tot ce iti trece prin cap pentru a pentru ca prin acest lucru ii demonstrezi ca esti interesat sa afli cat mai multe lucruri despre ea si o faci sa se simta speciala", mai spune Nadi Brooky.

4. Nu vorbi peste ea. Trebuie sa o lasi sa isi duca ideea pana la capat. Nu o intrerupe, iar la final pune-i intrebari daca nu ai inteles ce ti-a spus.

5. Nu face observatii cu privire la mancarea pe care o comanda. " Este foarte neplacut pentru o femeie sa o intrebi ce fel de mancare prefera si sa faci comentarii pe seama acestui subiect"

6. Nu trebuie sa te ia valul. "Nu incerca sa pari nesigur pe tine. Este indicat sa consumati un pahar de bautura impreuna, dar in limitele bunului simt"

7. Nu te da mare. "Niciodata sa nu spui cate femei ti-au trecut prin pat si cu cate femei ai iesit la intalnire"

8. Nu o lasa sa plateasca nota de plata. "Niciodata sa nu o lasi pe ea de la prima intalnire sa plateasca nota. Indiferent de consumatia pe care o aveti, trebuie sa plateasca barbatul"

Modifică setările cookies