Rica Raducanu andru nenciu Rapid Virale

VIDEO EXCLUSIV Rică Răducanu a făcut spectacol la „Poveștile SPORT.RO”! Vrea să se mute în Brazilia unde sunt „carnavale și gagici”

Rică Răducanu a fost invitatul lui Andru Nenciu la a treia ediție a emisiunii „Poveștile SPORT.RO”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 08:50
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 09:20

Întrebat unde și-ar dori să-și petreacă restul vieții, carismaticul fost internațional român a răspuns că „aici”, apoi a completat în stilu-i caracteristic, cu umor.

Fostul mare portar al Rapidului a susținut că și-ar dori să trăiască în Brazilia, unde sunt „carnavale și gagici”, deoarece acolo „nimeni nu pare că suferă”.

Nea Rică vrea în Brazilia

„Aici, la mine, că sunt original. Dar unde aș vrea... în Brazilia, carnavale, gagici... parcă nimeni nu suferă de nimic. Eu am casa la Mangalia, eu sunt din Vlădeni, Fetești, sunt de la mare. Îmi place marea cel mai mult”, a spus Rică Răducanu, în emisiunea „Poveștile SPORT.RO”, moderată de jurnalistul Andru Nenciu.

Rică Răducanu a jucat în 61 de meciuri pentru naționala României, inclusiv la CM 1970 din Mexic, când a apărat în partida contra Braziliei lui Pele, scor 2-3. În 2008, președintele Train Băsescu îl decora pe cel poreclit „Tamango” cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!