VIDEO EXCLUSIV Rică Răducanu și momentul în care s-a temut pentru viața sa: ”Am sărit pe geam, de la etajul 1”

Rica Raducanu Stiri Rică Răducanu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 07:50
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 07:50

Rică Răducanu a împlinit recent 76 de ani și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

Fostul mare portar al Rapidului a fost interanat la Spitalul ”Matei Balș” alături de soția sa, după ce aceasta a fost infectată cu virusul COVID-19. Institutul ”Matei Balș” a luat foc în iarna anului 2021, iar Rică Răducanu a povestit cum a sărit de la etajul 1.

„A fost cea mai grea când a luat foc, eu am avut șansa vieții. Eu cu COVID-ul n-am dus-o chiar așa de rău. Nevastă-mea a fost rău, m-am internat cu ea acolo. 

Ea n-a vrut să stea cu mine în cameră, a stat cu niște oameni. Când a luat foc, eu m-am aruncat de la etaj. M-am ținut de o scară. De la etajul 1, da. Încă mai puteam cu picioarele. Nu știu dacă a murit cineva”, a spus Rică Răducanu, în cadrul emisiunii ”Poveștile Sport.ro”.

Necula Răducanu, așa cum este în acte cel cunoscut de toată lumea fotbalului drept Rică Răducanu, a jucat pentru Rapid în perioada 1965-1975, când a câștigat un titlu de campion (1967) și o Cupă a României (1972). Pentru formația giuleșteană, portarul a strâns 233 de meciuri și a marcat șapte goluri.

Rică Răducanu a jucat în 61 de meciuri pentru naționala României, inclusiv la CM 1970 din Mexic, când a apărat în partida contra Braziliei lui Pele, scor 2-3. În 2008, președintele Train Băsescu îl decora pe cel poreclit "Tamango" cu Ordinul "Meritul Sportiv" clasa a III-a.

VIDEO Rică Răducanu, la Poveștile Sport.ro (emisiunea completă)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!