MILIOANE de femei ar fi vrut sa nu fie adevarat. Decizia DEZAMAGITOARE luata de cel mai SEXY barbat in viata

MILIOANE de femei ar fi vrut sa nu fie adevarat. Decizia DEZAMAGITOARE luata de cel mai SEXY barbat in viata

Actorul american Michael B. Jordan si-a oficializat o noua relatie, la cateva luni dupa ce a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata.

Titlul acordat in 2020 de revista "People" l-a adus pe Jordan in atentia femeilor din intreaga lume, cu atat mai mult cu cat la vremea respectiva era celibatar. Absenta unei iubite din viata actorului de 33 de ani n-a durat insa foarte mult, zvonuri privind startul unei idile cu Lori Harvey aparand de la finalul anului trecut, cand au fost surprinsi de paparazzi coborand din acelasi avion, la Salt Lake City.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)

Cei doi n-au dorit sa confirme sau sa infirme relatia, lasand in continuare sa planeze semnele de intrebare cu privire la viata sentimentala a lui Michael B. Jordan. Asta pana la inceputul acestei saptamani, cand atat actorul cat si Lori Harvey au postat concomitent pe paginile de Instagram fotografii ale proaspatului cuplu. 

De mentionat faptul ca noua iubita a lui Michael are 24 de ani si este este fiica vitrega a cunoscutului comediant american Steve Harvey.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A doua zi consecutivă de scădere a gradului de infectare în București. Când se vor redeschide restaurantele
BRAT

Modifică setările cookies