GALERIE FOTO Mădălina Ghenea, îndragită de un patron din Liga 1: „A promis că o să vină la un meci!” 

Madalina Ghenea Adrian Mititelu Jr. FCU Craiova Peluza Sud Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 15:03
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 15:29

Mădălina Ghenea este susținătoarea unui club de tradiție din Liga 1. 

FCU Craiova a reușit să scape de emoțiile barajului pentru retrogradare. Oltenii s-au clasat peste Dinamo și Chindia Târgoviște și și-au asigurat prezența și în sezonul 2022-2023 în Liga 1. Iar Adrian Mititelu Jr. speră ca în următorul an competițional să o vadă în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” și pe Mădălina Ghenea (34 ani). Finanțatorul oltenilor a precizat că este un admirator a modelului și că a aflat de pasiunea acesteia pentru clubul din Bănie. 

„Îmi place de o femeie care ține cu noi. E o vedetă internațională. O apreciez ca femeie și pentru ce înseamnă ea. I-a promis cuiva că o să vină și la un meci. Despre Mădălina Ghenea vorbesc, e fanul nostru. Îmi place foarte mult, are prestanță”, a spus fiul lui Adrian Mititelu în emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe YouTube.

Pasiunea Mădălinei Ghenea pentru Universitata Craiova 

Mădălina Ghenea a mărturisit că fanatismul pentru Universitatea Craiova i-a fost insuflat, încă de când era copil, de către tatăl său, care era un suporter înfocat al oltenilor. 

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, declara Mădălina Ghenea pentru Corriere dello Sport.

Totodată, în martie 2018, actrița s-a declarat încântată de atmosfera creată de Peluza Sud a celor de la FCU Craiova și a numit-o direct „cea mai frumosă galerie din lume”. 

„Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România - Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”, a fost mesajul postat de Mădălina Ghenea pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!