Paige VanZant UFC Wrestling Virale

GALERIE FOTO Luptătoarea din wrestling și UFC a renunțat la haine pentru o ședință foto incendiară! S-a îmbogățit din pozele sexy pe care le-a vândut 

Paige VanZant (28 ani) și-a înnebunit urmăritorii cu fotografiile incendiare pe care le-a postat pe rețelele de socializare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 14:15
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 14:15

Starul din UFC și wrestling a renunțat la haine pentru ultima ședință foto pe care a făcut-o, pe o barcă, aflată pe mare. Paige s-a fotografiat în costum de baie și a postat imaginile pe contul de Instagram, acolo unde cei 3.1 milioane de urmăritori nu s-au abținut de la comentarii. 

Paige VanZant, câștiguri importante de pe un site pentru adulți 

Deși activează în UFC, wrestling și cel mai recent în box cu mâinile goale, cele mai mari câștiguri din carieră au venit după ce și-a deschis propriul său site pentru adulți. Acolo, Paige își postează fotografii în ipostaze intime, în schimbul cărora abonații săi plătesc sume de bani. 

„Am fost în UFC timp de șase ani, m-am luptat timp de opt ani și în sfârșit sunt recompensată. În acest an am fost recompensată în sfârșit prin a avea o viață confortabilă. Există două părți. Nu vreau să mă pun în poziția în care să ratez oportunități de afaceri bazate pe conținutul de pe site, însă am senzația că sunt deja văzută drept un sex simbol în lumea sportului. Pot la fel de bine să monetizez asta”, a declarat Paige conform Daily Star. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!