GALERIE FOTO Dezvăluiri incendiare ale iubitei 'ilegal' de frumoasă a portarului de la Frankfurt: "Nici lenjeria sexy nu mă poate ajuta"

Izabel Goulart Eintracht Frankfurt Kevin Trapp semifinale europa league Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 18:49
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 19:49

Aflat în umbra lui Manuel Neuer și a lui Marc-André ter Stegen, Kevin Trapp evoluează la Eintracht Frankfurt. 

Portarul de 31 de ani nu a reușit să depășească performanțele celor doi, motiv pentru care nu a prins prea multe selecții la echipa națională a Germaniei, singurele turnee finale la care a fost prezent fiind Mondialul din 2018 și EURO 2020, însă fără să evolueze.

Echipa germană are un sezon remarcabil în Europa, calificându-se în semifinalele Europa League. Meciurile sunt pe VOYO.ro și PRO ARENA, joi, de la 22:00. 

Eintracht Frankfurt, surpriza sezonului în UEFA Europa League, se deplasează la Londra pentru duelul cu West Ham. Frankfurt a eliminat-o pe FC Barcelona în runda precedentă, când fanii germani au șocat pe toată lumea. S-au deplasat într-un număr impresionant pe Camp Nou pentru a-i vedea ”pe viu” pe favoriți, care au învins cu 3-2 și au obținut calificarea în turul următor.

Iubita lui Trapp, model de succes

Neamțul are o relație de mai mulți ani cu celebrul model Izabel Goulart (37 de ani), cei doi fiind logodiți din 2018.

De origine braziliană, Izabel e una dintre cele mai apreciate fotomodele din industrie, fost "îngeraș" la celebra casa de moda Victoria՚s Secret în perioada 2005-2008. Chiar dacă între timp au mai trecut niște ani, sud-americanca se menține la fel de apetisantă din punct de vedere fizic.

În urmă cu patru ani, pe vremea în care Kevin Trapp evolua la PSG, Izabel Goulart a oferit un interviu sincer despre viața alături de un fotbalist.

"Cand pierde meciuri importante și Kevin e în poartă, știu să nu mă aștept la nimic când vine acasă. Nici măcar tocurile înalte și lenjeria sexy nu mă poate ajuta după o înfrângere. Pur și simplu nu facem sex", a mărturisit aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!