GALERIE FOTO Cea mai sexy iubită de fotbalist, suporter de lux pentru partenerul ei. Ce a făcut imediat după succesul lui Frankfurt

Kevin Trapp Eintracht Frankfurt Europa League finala Europa League Izabel Goulart Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 10:01
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 10:25

Eintracht Frankfurt s-a calificat în finala Europa League, unde va juca împotriva celor de la Glasgow Rangers. 

Nemții au eliminat în semifinalele competiției pe West Ham, după o dublă victorie, iar bucuria calificării în ultimul act a fost una specială pentru cei de la Frankfurt, ținând cont că au sărbătorit pe propriul teren. 

Pe Waldstadion a fost prezentă și Izabel Goulart, celebra iubită a lui Kevin Trapp, portarul celor de la Eintracht. La finalul partidei, modelul de 37 de ani a coborât pe gazon și s-a sărutat pasional cu logodnicul său, imaginile fiind surprinse de fotografii prezenți la meci.

Iubita lui Trapp, model de succes

Neamțul are o relație de mai mulți ani cu celebrul model Izabel Goulart (37 de ani), cei doi fiind logodiți din 2018.

De origine braziliană, Izabel e una dintre cele mai apreciate fotomodele din industrie, fost "îngeraș" la celebra casa de moda Victoria՚s Secret în perioada 2005-2008. Chiar dacă între timp au mai trecut niște ani, sud-americanca se menține la fel de apetisantă din punct de vedere fizic.

În urmă cu patru ani, pe vremea în care Kevin Trapp evolua la PSG, Izabel Goulart a oferit un interviu sincer despre viața alături de un fotbalist.

"Cand pierde meciuri importante și Kevin e în poartă, știu să nu mă aștept la nimic când vine acasă. Nici măcar tocurile înalte și lenjeria sexy nu mă poate ajuta după o înfrângere. Pur și simplu nu facem sex", a mărturisit aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!