Joe Biden caine Casa Alba Commander Secret Service Virale

FOTO ȘI VIDEO Îl vrei la Dinamo? Câinele lui Joe Biden a mușcat pentru a 11-a oară un agent Secret Service de la Casa Albă!

Commander are doar doi ani, dar i-a pus la respect pe toți cei din jurul președintelui SUA.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 13:34
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 13:34

Commander, ciobănescul german în vârstă de doi ani al familiei Biden, a muşcat din nou un agent al Secret Service, informează BBC.

Atacul a avut loc luni seară, iar agentul a fost tratat de către personalul medical de la Casa Albă, a precizat marţi Secret Service într-o declaraţie.

Ciobănescul german Commander, spaima agenților de la Casa Albă

Potrivit BBC.com, este a 11-a oară când câinele muşcă un agent al Secret Service de la Casa Albă sau de la casa familiei Biden.

Secretarul de presă al Casei Albe a pus anterior atacurile pe seama stresului de a locui la Casa Albă.

Commander este cel mai tânăr dintre cei doi ciobăneşti germani ai familiei Biden. Celelalte incidente de acest fel au avut loc la casa preşedintelui şi a primei doamne din Delaware.

"Ieri, în jurul orei 20:00, un ofiţer în uniformă al Secret Service a intrat în contact cu un animal de companie al Primei Familii şi a fost muşcat", a declarat purtătorul de cuvânt al Secret Service, Anthony Guglielmi.

Acesta a precizat ulterior pentru CNN că ofiţerul rănit a vorbit marţi cu directorul Secret Service, Kimberly Cheatle, şi că se simte bine.

În iulie, oficialii de la Casa Albă declaraseră că încearcă noi tehnici de dresaj cu Commander, în urma unei serii de atacuri asupra personalului.

Documente ale Secret Service obţinute de un grup conservator printr-o cerere în baza Freedom of Information Act în luna iulie au dezvăluit detalii despre celelalte 10 incidente în care a fost implicat Commander.

Mușcați, dar niciuna dintre răni nu a fost gravă

Unul dintre acestea a avut loc pe 26 octombrie 2022, după ce Prima Doamnă, Jill Biden, nu a reuşit să-l ţină sub control pe Commander, se arată într-un e-mail.

Aproximativ o săptămână mai târziu, un alt ofiţer a scris că a fost muşcat de două ori. Un coleg care a asistat la atac a declarat că a fost nevoit să folosească un "cărucior de oţel pentru a se proteja" de câine.

De asemenea, pe 11 decembrie 2022, un agent a fost atacat în faţa lui Biden şi a fost muşcat de antebraţ şi de degetul mare.

Niciuna dintre rănile descrise în cele 194 de pagini de e-mailuri nu a fost descrisă drept gravă.

Celălalt câine al lui Biden, Major, a atacat de asemenea de mai multe ori agenţii Secret Service.

De atunci acesta a fost mutat de la Casa Albă şi locuieşte acum cu prietenii familiei Biden.

Președintele SUA mai are și o pisică

Commander a ajuns la Casa Albă în 2021, pe când era căţeluş. El a fost un cadou din partea fratelui lui Joe Biden, James.

Soţii Biden au şi o pisică pe nume Willow, scrie Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!