Fostul star al lui Liverpool, obligat de justiție să achite o sumă enormă celui care i-a găsit câinele

Daniel Sturridge caine Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 15:45
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 15:47

"Nu-mi vine să cred că s-a terminat. Când noi am găsit câinele, eu am crezut că viaţa mea va fi mai bună", spune rapper-ul care va primi banii de la fotbalist.

Daniel Sturridge, fostul atacant al lui Chelsea şi Liverpool, a fost condamnat de justiţia americană să plătească 30.000 de dolari bărbatului care i-a găsit câinele în Los Angeles, această sumă fiind recompensa promisă şi niciodată onorată de fotbalist, scrie presa britanică, citată de RMC Sport.

Daniel Sturridge, obligat să plătească 30.000 de euro celui care i-a găsit câinele

Daniel Sturridge, care a jucat la Liverpool între 2013 şi 2019, a fost condamnat să plătească această recompensă pe care i-a promis-o unui bărbat care i-a găsit câinele pierdut (sau mai degrabă furat), transmite Agerpres.

În vara lui 2019, hoţii au spart casa lui Sturridge din Los Angeles şi i-au furat câinele, Lucci, din rasa Pomeranian. Fotbalistul a lansat un apel disperat pe reţelele de socializare şi i-a promis 30.000 de dolari celui care-i va aduce animalul de companie. "Vreau să-mi recuperez câinele şi voi plăti cât trebuie. Nu contează, nu contează preţul", a spus el.

Foster Washington, un rapper supranumit "Killa Fame", şi-a făcut apariţia şi a pretins că l-a găsit pe Lucci. Efectiv, câinele a ajuns la proprietarul său. Însă artistul, suspectat de unii internauţi că a avut o legătură cu dispariţia câinelui, s-a plâns apoi pe Twitter: "Să nu oferi recompensă dacă nu ai de gând să te ţii de cuvânt."

Conflictul a ajuns la tribunalul din Los Angeles, care i-a dat dreptate rapperului. Fotbalistul, care nu s-a prezentat în instanţă, a fost condamnat să plătească recompensa de 30.000 de dolari, dar şi 85 de dolari daune.

"Sper că va plăti şi nu va face apel", a declarat rapperul pentru agenţia de presă engleză PA. "Sunt încântat, mă lupt în acest caz de mai bine de un an. Nu-mi vine să cred că s-a terminat. Când noi am găsit câinele, eu am crezut că viaţa mea va fi mai bună", a spus el.

La 32 de ani, Daniel Sturridge este acum în Australia. Fostul internaţional englez, care a eşuat la echipa turcă

Trabzonspor, a semnat în octombrie un contract pe termen scurt cu Perth Glory.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!