Virale

"HOT, DROGAT si GRAS, un IMBECIL MEDIOCRU!" Atac devastator impotriva lui Diego Maradona. Fanii lui Napoli au INNEBUNIT de furie

Un cunoscut jurnalist din Italia a facut declaratii extrem de dure despre legenda clubului Napoli, Diego Armando Maradona.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Decembrie 2020, 13:16
Data actualizarii: Miercuri 16 Decembrie 2020, 13:21

Decedat la varsta de 60 de ani, argentinianul continua sa starneasca in jurul sau numeroase controverse. Una dintre acestea s-a produs la o emisiune televizata din Italia, unde s-au putut auzi cele mai urate cuvinte care s-au spus pana acum despre persoana care a fost Diego Maradona.

Protagonist a fost un jurnalist, Filippo Facci, care a reusit sa-si puna in cap atat colegii din platou, dar mai ales milioanele de fani ai echipei Napoli, acolo unde Maradona a scris istorie. "L-am vazut deseori pe Maradona pe Youtube, ar fi unul dintre puținii care ar putea rezista fizic campionilor de astăzi. Cu toate acestea, ca persoană avea defectele unui imbecil mediocru, care a murit la 35 de ani, spre deosebire de Paolo Rossi, care a murit viu", a inceput Facci atacul devastator.

"Napoletanii s-au identificat cu el, creând un mecanism de îndumnezeire care te îmbolnăvește. Că napoletanii sunt jigniți, nu-mi pasă, sunt liber să spun asta. În viață Maradona a fost un jucător mediocru, un dependent de droguri, un gras si un hoț ca atunci când a marcat împotriva Angliei", a precizat italianul. 

Evident, declaratiile lui Facci n-au ramas fara urmari, numerosii admiratori ai lui Maradona din Italia reactionand violent pe retelele de socializare.

CITESTE SI

Modifică setările cookies