Este el cel mai MUSCULOS om de pe planeta? INCREDIBIL: cum arata Kai Greene cu 4 saptamani inaintea celui mai tare concurs de culturism din lume - Mr. Olympia

Este el cel mai MUSCULOS om de pe planeta? INCREDIBIL: cum arata Kai Greene cu 4 saptamani inaintea celui mai tare concurs de culturism din lume - Mr. Olympia

Kai Greene, unul dintre cei mai cunoscuti si populari culturisti din lume, se afla intr-o forma absolut uimitoare inaintea celui mai tare concurs de profil din lume - Mister Olympia.

Kai Greene vrea sa dea lovitura la 40 de ani, dupa trei clasari consecutive pe locul 2 al podiumului de la Mister Olympia, in spatele campionului Phil Heath.

Unul dintre cei mai populari culturisti din lume, Kai Greene uimeste la fiecare aparitie prin musculatura sa extrem de dezvoltata, dar si prin faptul ca are o mobilitate extrem de mare, in ciuda dimensiunilor sale. 

Americanul mai are acum 4 saptamani la dispozitie pentru a atinge cea mai buna forma posibila si a-i "fura" titlul lui Phil Heath, insa acesta impresioneaza deja cu fizicul sau. Kai a pozat in calitate de invitat de onoare la un concurs de peste ocean, acesta aratandu-si forma actuala pe scena.

Aparitia lui Kai pe scena a provocat o avalansa de mesaje si postari pe retelele de socializare, pasionatii de bodybuilding declarandu-se impresionati de modul in care arata cel poreclit "Predatorul". 

Kai Greene are circa 130 de kilogame in forma de extrasezon si circa 110 atunci cand urca pe scena.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies