Mister Olympia 2015 Arnold Schwarzenegger Kai Greene Phil Heath Sporturi

VIDEO | Phil Heath e Mister Olympia pentru al cincilea an consecutiv. E incredibil cum a putut sa arate americanul pe scena

Phil Heath a castigat titlul Mister Olympia pentru a cincea oara la rand. "The Gift" a urcat pe scena in weekend, in Las Vegas, alaturi de cei mai tari culturisti ai planetei, dar si-a zdrobit concurenta.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2015, 08:54
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2015, 09:07

Phil Heath ramane campionul de necontestat al celui mai tare concurs de culturism din lume. Americanul a castigat pentru a cincea oara la rand competitia si se apropie cu pasi repezi de recordul lui Arnold Schwarzenegger, cel care a cucerit de 8 ori trofeul.

Heath i-a devansat pe Dexter Jackson, fost campion Mister Olympia in 2008, Shawn Rhoden si pe germanul Dennis Wolf, castigand astfel si un premiu consistent - 400.000 de dolari.

In varsta de 35 de ani, Phillip Heath are in palmares si mai multe locuri 2 si 3 la Mister Olympia. Acesta a mai castigat de-a lungul carierei si titlul Arnold Classic.

La Olympia 2015 nu a participat si Kai Greene, cel despre care se spunea ca ar fi cel mai "periculos" competitor pentru Heath.

Modifică setările cookies