Kai Greene mister olympia Mister Olympia 2015 Mr. Olympia Phil Heath Sporturi

Decizie incredibila cu doua zile inaintea celui mai tare concurs de culturism din lume - Mister Olympia: unul dintre cei mai musculosi oameni din lume a fost exclus

Kai Greene a fost exclus de la Mister Olympia 2015 cu doar doua zile inaintea startului competitiei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2015, 18:01
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2015, 19:14

Lumea culturismului si a bodybuildingului a fost luata astazi prin surprindere de o veste cu totul neasteptata. Al doilea mare favorit la titlul Mister Olympia, concurs care incepe peste doar doua zile, a fost exclus.

Kai Greene, sportiv care a ocupat locul 2 la Mister Olympia in 2012, 2013 si 2014, nu a primit dreptul de a concursa si in acest an, desi bookmakerii mizau chiar pe o victorie a acestuia.

Greene, in varsta de 40 de ani, a confirmat chiar el vestea, refuzand totusi sa dezvaluie si motivele. Cu toate acestea, neoficial, scriu americanii, sportivul a fost exclus din cauza unor neintelegeri financiar-organizatorice, legate de iminenta lansare a unei noi linii de articole sportive si suplimente nutritive.

Kai Greene, protagonist si al documentarului Generation Iron, aparut in 2013, era vazut drept principalul contracandidat al campionului Phil Heath, castigatorul ultimelor 4 tituluri.

Modifică setările cookies