Virale

GALERIE FOTO Ea este bomba sexy care i-a luat mințile lui Mayweather! Balerina căreia i-a făcut avansuri un argentinian le stârnește imaginația fanilor cu pozele sale 

Yasmila Mendeguia (25 ani) este o cunoscută balerină argentiniană, cunoscută pentru relația cu Floyd Mayweather, din 2019. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 14:20
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 14:27

Tânăra este și model, devenită faimoasă după participarea în reality show-ul „Big Brother” Argentina, în 2016. Yasmila l-a cunoscut pe celebrul boxer în timp ce se afla într-un mall din Los Angeles, când s-a apropiat de el pentru a face o fotografie. La rândul său, Mayweather i-a cerut numărul de telefon, iar de atunci au început să se întâlnească. 

Yasmila Mendeguia, 'agățată' de un fotbalist argentinian căsătorit 

Yasmila Mendeguia a ținut prima pagină a tabloidelor după ce a publicat conversații cu jucătorul Bocăi Juniors, care a trecut pe Atletico Madrid și Benfica, Eduardo Salvio (31 ani). Winger-ul i-a făcut avansuri Yasmilei, în ciuda faptului că era căsătorit. 

Dansatoarea nu a rezistat și a postat pe contul de Instagram capturi din conversațiile pe care le-a avut cu Salvio, vizbil neinteresată de jucătorul Bocăi. 

Modifică setările cookies