Floyd Mayweather asasin Bodyguard Stiri

Dezvăluiri despre momentul în care s-a încercat asasinarea lui Floyd Mayweather! Bodyguard-ul său a fost împușcat

În urmă cu aproximativ trei ani, mai exact pe 9 aprilie 2018, o persoană a încercat să-l omoare pe Floyd Mayweather în orașul Atalanta din Georgia (SUA), în timp ce acesta se îndrepta spre hotelul în care era cazat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 14:39
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 14:41

Un convoi format din trei mașini SUV, în una dintre acestea fiind și sportivul, a fost atacat la o intersecție de un Dodge de culoare roșie, din care s-au tras nu mai puțin de 12 gloanțe. Din fericire, Floyd Mayweather nu a fost nimerit de niciun glonț, însă Greg La Rosa, unul dintre bodyguarzii săi, a fost împușcat la acea vreme.

Acum, bodyguard-ul și-a amintit de momentul șocant și le-a dezvăluit celor de la The Sun ce s-a întâmplat în 2018. Greg La Rosa a afirmat că întâmplarea a avut loc la puțin timp după ce Floyd Mayweather și echipa lui au plecat dintr-un club de noapte.

„Am auzit o mare bubuitură în lateralul mașinii. S-a auzit ca și cum altă mașină ar fi intrat în noi sau ca și cum cineva își lovește portiera cu o bâtă. A fost ca o ambuscadă, nu știi din ce parte te atacă. În momentul în care m-am lăsat în jos, am simțit că am fost rănit. Le-am spus celor care erau cu mine în mașină: «Am fost împușcat»! Am simțit cum glonțul mi-a intrat în picior, însă, din fericire, a ieșit și mi-a lăsat doar o mare gaură”, a spus Greg La Rosa.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Actorul Alex Bogdan se alătură echipei Masked Singer România. Cum a primit propunerea de a fi detectiv

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!