Virale

Dumitru Dragomir, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care l-a pierdut pe fiul său: „O nenorocire!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit deschis despre momentul tragic prin care a trecut și care i-a marcat viața pentru totdeauna.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 17:46
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 17:49

Fiul său cel mare, Manuel Dragomir, s-a stins din viață, la doar 18 ani. Acesta a murit în somn.

„E imposibil să treci prin așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu! Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan (n.r. – Bogdan Dragomir, celălalt fiu al lui Dumitru Dragomir) în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta”, a spus Dumitru Dragomir.

Moartea fiului său l-a făcut pe Dragomir să se gândească la sinucidere

„După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă. Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Nepoții au fost cei care i-au redat un sens în viață

„Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege. Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel”, a dezvăluit fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Modifică setările cookies