EXCLUSIV Dragomir, convins că Burleanu a jucat la cacealma cu Hagi: „E șmecher! Știa de la început că Gică nu poate veni!”

Dumitru Dragomir Gica Hagi Razvan Burleanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 16:05
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 16:20

Gică Hagi (56 de ani) a fost favorit să preia funcția de selecționer după ce Mirel Rădoi a decis să se retragă de la națională după ratarea calificării la Campionatul Mondial.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că Burleanu a jucat, de fapt, la calcealma, deoarece știa și el că Hagi nu va putea ocupa funcția de selecționer fiind patron la Farul.

„Nu, domnule, este, după părerea mea, o dovadă de maturitate la Hagi, eu așa consider.

Președintele a fost un diplomat și un șmecher, asta e altceva, e om politic, e normal să joace așa”, a spus Dumitrul Dragomir pentru PRO TV și sport.ro.

Întrebat dacă este de părere că Burleanu se aștepta la un răspun negativ din partea lui Hagi, Dragomir a spus: „Categoric! Dar asta face parte din știința de a conduce, convingerea mea este că de la început s-a știut. Pentru că este incompatibil la această oră Hagi cu funcția de selecționer pentru ca fiul lui este jucător al echipei naționale. Este acționar majoritar la o echipă, părerea mea este că s-a știut de la bun început că Hagi are minte și o să refuze”.

Gică Hagi a confirmat oferta primită de la Răzvan Burleanu

Gică Hagi (56 de ani) a fost ofertat de FRF pentru preluarea funcției de selecționer al României însă a ales să spună „pass”.

„În urma numeroaselor speculații, interpretărilor apărute în mass-media cu privire la postul de selecționer, doresc să transmit următoarele: Am primit o ofertă din partea președintelui Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al Naționalei României, dar, chiar dacă mi-am dorit, acest lucru nu este posibil atâta timp cât sunt acționar majoritar la un club din Liga 1, nu așa cum s-a speculat că am refuzat!

Doresc succes echipei României și noului selecționer în atingerea obiectivelor!”, se arată în comunicatul transmis de Gheorghe Hagi prin intermediul site-ului oficial al Farului Constanța.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!