VIDEO EXCLUSIV S-a dezlănțuit Dragomir, în direct! Suma pe care ar trimite-o unui club din Liga 1 și cine e antrenorul "simpatic"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 12:06
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 12:50

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a abordat toate subiectele zilei la Ora Exactă în Sport, emisiune moderată de Mihai Mironică. 

Academica Clinceni încearcă să scape de antrenorul Ionuț Chirilă și îl va numi tehnician pe Flavius Stoican, odată cu venirea noilor investitori.

Dragomir l-a certat pe Chirilă pentru ultimele declarații îndreptate spre Cornel Dinu, însă a avut și cuvinte de laudă despre fiul lui Ioan Chirilă.

Totodată, fostul șef al LPF a spus, mai în glumă mai în serios, că ar trimite suma de 700.000 de euro către Academica Clinceni. 

"Eu am fost un susținător al lui Ionuț Chirilă, dar în ultimul timp a început să vorbească prostii, să-l jignească pe Dinu. Îl jignești că e bătrân? Nici să spui că e mumie îmbălsămată lui Dinu.... compari coada vacii cu ștampila Primăriei? Nu e numai un pleonasm, ci o tâmpenie. Hai, vedeți-vă de treabă. Eu l-am susținut, dar dacă nu vorbea era bine. Era și acum la Clinceni antrenor. 

Ce, dacă vorbești mult ajungi antrenor? Le dau eu 700.000 de euro, să mă pună pe mine antrenor (n.r - râde). La 80 de ani, când fac acum, să mă pună antrenor. Este inutil să mai vorbim degeaba.

Chirilă e băiat simpatic, eu am o plăcere deosebită când mă întâlnesc cu el, le-a povestit diverse și mie îmi place. Nici Clinceni n-are condiții, ce s-o mai dăm după cireși?", a declarat Dumitru Dragomir, joi dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!