Sarah Ehekircher Virale Drama fara margini a tinerei inotatoare care a fost data AFARA DIN CASA la 16 ani. S-a mutat cu antrenorul de 30 de ani si a urmat COSMARUL!

Drama fara margini a tinerei inotatoare care a fost data AFARA DIN CASA la 16 ani. S-a mutat cu antrenorul de 30 de ani si a urmat COSMARUL!

Sarah Ehekircher, o fosta sportiva de performanta, a scos iveala abuzurile la care a fost supusa in adolescenta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 August 2020, 15:17
Data actualizarii: Vineri 28 August 2020, 15:21

Marturisirile americancei in varsta de 51 de ani au fost facute in paginile ziarului "The Guardian", femeia hotarand sa-si faca publica durerea dupa o perioada extrem de lunga de la cele intamplate. Povestea trista a inceput cand Sarah era doar o copila de 12 ani si si-a pierdut mama, ramanand in grija tatalui alcoolic care s-a cuplat cu o alta partenera.

Pentru ca ea a insistat sa merga la bazinul de inot si sa persevereze in aceasta disciplina, tatal a amenintat-o ca o da afara din casa si s-a tinut de cuvant. Ramasa fara adapost, Sarah a fost salvata de antrenorul ei de-atunci, Scott MacFarland, care i-a propus fetei minore sa se mute la locuinta sa. "Toata lumea stia ca stau cu un barbat de 30 de ani, dar nimeni nu m-a intrebat daca sunt bine", spune acum fosta inotatoare.

A urmat partea cea mai traumatica a vietii sale, in care Sarah Ehekircher a fost abuzata sexual in mod repetat de acest Scott MacFarland, totul sub mirajul unei calificari la Olimpiada, promisiunea cu care antrenorul si-a tinut eleva langa el. "Ideea era sa rupa increderea pe care o aveam in mine pentru a ma putea viola. A facut-o de multe ori, prima data la o competitie in California. Am ramas de 2 ori insarcinata, iar el m-a fortat sa fac avort, niste experiente traumatizante. Ca urmare, in 1999, am fost spitalizata dupa o tentativa de sinucidere", a declarat Sarah, tragand astfel un semnal de alarma in ceea ce priveste relatiile dintre tinerele sportive si antrenorii lor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!