Drama unei campioane mondiale! A fost abuzata sexual de medicul echipei iar acum face dezvaluiri socante: "Dormeam mult pentru ca somnul semana cu moartea!"

Simone Biles Larry Nassar Statele Unite ale Americii Sporturi Drama unei campioane mondiale! A fost abuzata sexual de medicul echipei iar acum face dezvaluiri socante: "Dormeam mult pentru ca semana cu moartea!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iulie 2020, 17:38
Data actualizarii: Sambata 11 Iulie 2020, 18:54

Lotul de gimnastica al Statelor Unite ale Americii a fost centrul unui scandal odata cu dezvaluirea abuzurilor sexuale la care gimnastele au fost supuse din partea medicului echipei. 

Larry Nassar a fost judecat si inchis dupa ani intregi de abuzuri sexuale la care le-a supus pe tinerele gimnaste din Statele Unite ale Americii. In 2015, Maggie Nichols a fost prima care a dezvaluit monstruozitatile la care a fost supusa ea si colegele ei. 

Ulterior, mai multe tinere au venit cu aceleasi acuzatii la adresa medicului. Castigatoare a 19 titluri mondiale si 4 titluri olimpice, Simone Biles a vorbit si ea despre drama prin care a trecut si ea cu doctorul. 

"Eram extrem de deprimata. Dormeam mult pentru ca, pentru mine, semana cel mai mult cu moartea insa fara sa imi fac rau. A fost o scapare de toate gandurile mele, de lume, de tot ce se intampla", a spus Simone Biles intr-un interviu pentru revista Vogue.

Biles a afirmat ca atunci cand a aflat ca Jocurile Olimpice din Tokyo s-au amanat a fost 'distrusa' pentru ca asta insemna sa mai petreaca un an in lotul de gimnastica al Statelor Unite. 

Conform Mundo Deportivo, mai mult de 350 de femei ar fi suferit abuzurile lui Nassar, care a fost condamnat la 175 de ani de inchisoare de tribunalul din Michigan in 2018. De asemenea, a fost condamnat la inca 60 de ani de inchisoare in urma unei condamnari federale pentru pornografie infantila.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!