Culturistul care s-a casatorit cu o papusa gonflabila, SINGUR de Craciun! Motivul INCREDIBIL al despartirii! "S-a rupt!" 

Culturistul care s-a casatorit cu o papusa gonflabila, SINGUR de Craciun! Motivul INCREDIBIL al despartirii! "S-a rupt!" 

Sportivul care s-a casatorit cu o papusa gonflabila va fi singur de Craciun. 

Iuri Tolociko nu va putea sa petreaca Craciunul cu proaspata sa sotie pentru ca aceasta are nevoie de... reparatii. Potrivit jurnalistilor de la Bild, papusa a fost trimisa la reparat dupa ce s-a stricat, iar revizia nu va fi gata pana la data la care se sarbatoreste Craciunul in Rusia, 7 ianuarie. 

"Sotia mea este acum in alt oras! S-a rupt si trebuie reparata", a declarat barbatul, potrivit Daily Star, fara a oferi detalii referitoare la motivele care au dus la stricarea papusii. 

Culturistul din Kazahstan va fi singur de Craciun, neputand sa-si puna planurile in aplicare. El se gandise deja la un meniu special pentru sarbatori, pe baza de peste si sushi. Tolociko este, insa, convins ca revederea va fi una speciala, un adevarat cadou. 

Sportivul s-a casatorit cu papusa gonflabila, pe care a botezat-o Margo, la finalul lunii noiembrie. AICI detalii despre cum a cunoscut-o pe aleasa inimii lui si cum a cerut-o de sotie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies