Cristi Borcea si Valentina Pelinel, nunta in strainatate! Gigi Becali a REFUZAT sa ii fie nas: "Nu te joci cu asa ceva"

Cristi Borcea si Valentina Pelinel, nunta in strainatate! Gigi Becali a REFUZAT sa ii fie nas: "Nu te joci cu asa ceva"

Cristi Borcea a facut cununia cu Valentina Pelinel la Bucuresti, insa nunta va avea loc in strainatate. 

Cristi Borcea a iesit din inchisoare si s-a casatorit din nou. Mai mult, fostul sef de la Dinamo a aflat ca va avea gemeni cu Valentina Pelinel, iar cei doi urmeaza sa organizeze nunta la Budapesta. Nas nu va mai fi Gigi Becali, cel care a refuzat din motive religioase. Noul nas a lui Borcea este Marius Vizer, presedintele federatiei internationale de judo, anunta Wowbiz. Nunta va avea loc astfel la Budapesta, acolo unde e stabilit Vizer alaturi de sotia sa, Irina, fosta componenta a trupei Asia. Ceremonia va fi restransa de aceasta data, dupa ce atat Borcea cat si Valentina au avut parte de pertreceri fastuoase la precedentele mariaje. 

Gigi Becali spunea ieri la PROX ca Borcea i-a cerut binecuvantarea, insa nu a putut sa i-o acorde pentru a doua oara.

”M-a sunat, mi-a cerut binecuvantarea! I-am spus ca nu am treaba eu cu asta. Eu l-am cununat o data, eu a doua oara nu ma mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poti sa faci asa cum vrei tu! Eu stau departe de asta si nu ma refer la el acum, ci in general vorbind.”, a declarat Gigi Becali la PROX.

Becali a comentat si vestea ca Borcea va mai avea doi copii.


”Mare bucurie, sunt astia doi, are noua acuma. Sa vedem cum o sa se descurce cu noua! Trebuie sa munceasca! (rade) I-am zis, bine, ai facut acum cu asta trei, dar nu cumva peste un an-doi sa mai faci 2-3 si cu alta! Treaba luI!”, a mai spus Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies