nunta Virale Cea mai zgarcita mama din lume. Suma ridicola cu care si-a maritat fata. La ce trucuri financiare a apelat

Cea mai zgarcita mama din lume. Suma ridicola cu care si-a maritat fata. La ce trucuri financiare a apelat

Britanica Shalley Watson a relatat in presa cum poate fi organizata o nunta cu un buget extrem de redus.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Luni 22 Februarie 2021, 14:44

Aproximativ 700 de lire sterline (800 de euro) a costat-o pe Shalley nunta fiicei sale Ashley, ea implicandu-se direct in fiecare decizie a proaspetilor miri privind bugetul cheltuielilor.

Totul a inceput cu locul de desfasurare, inchirierea unei locatii fiind scoasa din calcul de mama economicoasa. "Am apelat la niste prieteni de la scoala, care ne-au dat gratuit sala de sport". Apoi, doamna Watson a inceput sa se ocupe si de celelalte detalii, cum ar fi florile, pe care le-a luat de la un depozit, mai exact o companie de distributie care a ramas cu marfa pe stoc, pretul fiind astfel mai ieftin.

La rochia de mireasa a fiicei sale, Shalley nici n-a vrut sa auda de magazinele de profil. S-a dus in schimb la o firma de amanet, unde a gasit o rochie la aproximativ 100 de euro, pe care a mai obtinut o reducere pentru ca era patata cu urina de soarece.

Mai departe, invitatii doar au admirat un tort inchiriat, desertul servit fiind de fapt niste prajituri facute in casa cu un minim efort financiar. Iar la capitolul muzica, britanica s-a folosit de un simplu laptop care a intretinut atmosfera.

Si, ca o ultima tentativa de salvare a banilor, Shalley Watson a spus ca a obtinut in secret hirotonisirea, astfel ca ea insasi a oficiat cununia religioasa, economisind astfel alte cateva sute de euro. "E cea mai ieftina nunta organizata vreodata", s-a laudat femeia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!