Bill Gates rupe tacerea. Miliardarul vorbeste pentru prima data despre cipurile 5G din vaccinuri. Care e adevarul

Bill Gates vaccin covid-19 Virale Bill Gates rupe tacerea. Miliardarul vorbeste pentru prima data despre cipurile 5G din vaccinuri. Care e adevarul
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 13:20

Celebrul afacerist si filantrop american a comentat in premiera teoriile conspirationiste care circula in pandemie.

Bill Gates (65 de ani), unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, e deseori aruncat in fata de cei care cred ca intreaga poveste cu Covidul e menita sa controleze oamenii, prin vaccinuri cu cipuri 5G. Co-fondatorul Microsoft s-a oferit sa ajute financiar cu sute de milioane de euro companiile producatoare, alimentand astfel aceste zvonuri conspirationiste.

Bill Gates s-a ferit sa comenteze ipotezele malefice, prima sa reactie venind abia acum, la un an de la startul pandemiei, intr-un scurt interviu acordat jurnalistilor de la France Info. "Nici nu stiu de unde a aparut aceasta idee. Sunt niste teorii nebunesti. Sunt foarte surprins, sper sa dispara cat mai repede aceste informatii", a declarat Bill Gates.

Trecand la lucruri mai serioase, Bill Gates s-a declarat nemultumit ca vaccinarea anti-Covid e greu accesibila in tarile lumii slab dezvoltate din punct de vedere economic. "E o problema de egalitate sociala", a subliniat Bill Gates, sustinand ca vaccinurile ar trebui sa fie gratuite pentru ca pandemia sa dispara cat mai repede.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!