Bill Gates vaccin covid-19 Virale

Bill Gates rupe tacerea. Miliardarul vorbeste pentru prima data despre cipurile 5G din vaccinuri. Care e adevarul

Celebrul afacerist si filantrop american a comentat in premiera teoriile conspirationiste care circula in pandemie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 13:20

Bill Gates (65 de ani), unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, e deseori aruncat in fata de cei care cred ca intreaga poveste cu Covidul e menita sa controleze oamenii, prin vaccinuri cu cipuri 5G. Co-fondatorul Microsoft s-a oferit sa ajute financiar cu sute de milioane de euro companiile producatoare, alimentand astfel aceste zvonuri conspirationiste.

Bill Gates s-a ferit sa comenteze ipotezele malefice, prima sa reactie venind abia acum, la un an de la startul pandemiei, intr-un scurt interviu acordat jurnalistilor de la France Info. "Nici nu stiu de unde a aparut aceasta idee. Sunt niste teorii nebunesti. Sunt foarte surprins, sper sa dispara cat mai repede aceste informatii", a declarat Bill Gates.

Trecand la lucruri mai serioase, Bill Gates s-a declarat nemultumit ca vaccinarea anti-Covid e greu accesibila in tarile lumii slab dezvoltate din punct de vedere economic. "E o problema de egalitate sociala", a subliniat Bill Gates, sustinand ca vaccinurile ar trebui sa fie gratuite pentru ca pandemia sa dispara cat mai repede.

Modifică setările cookies