Rică Răducanu e sincer după ce Daniel Niculae a fost ”săltat” de mascați: ”E băiat cuminte!”

Daniel Niculae Rapid Rica Raducanu Stiri Rapid a redeschis magazinul din Gara de Nord, după un hiatus de 30 de ani / Rică Răducanu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Martie 2024, 12:30
Data actualizarii: Joi 14 Martie 2024, 12:49

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat joi dimineață de către oamenii legii.

Oficialul giuleștenilor ar avea calitatea de martor într-un amplu dosar al celor de la Serviciul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Rică Răducanu e sincer după ce Daniel Niculae a fost ”săltat” de mascați: ”E băiat cuminte!”

Rică Răducanu, fost portar la Rapid în anii '60 și '70, a reacționat după ce a aflat vestea conform căreia Daniel Niculae a fost reținut de polițiști joi dimineață.

”Eu îl ştiu pe Daniel Niculae băiat cuminte, ce treabă să aibă cu arme, în România, unde totul este strict? Nu prea cred eu în chestiile astea. Asta ar fi culmea, după ce ne-am aşezat şi noi cât de cât, să avem aşa ceva. Dar nu prea cred! Însă, ei ştiu mai bine care e treaba”, a spus Rică Răducanu, potrivit OrangeSport.

Reacția lui Dan Șucu despre situația în care se află Daniel Niculae

Afaceristul a precizat că nu înțelege motivul pentru care Daniel Niculae a fost ridicat de oamenii legii și a mai menționat, de asemenea, că nu cunoaște mai multe detalii în clipa de față.

”Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, potrivit AS.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!