VIDEO Anamaria Prodan a anunțat unde își va petrece Revelionul: „Întâi mă duc eu și după vor veni și copiii!”

Impresara Anamaria Prodan va încheia anul departe de România.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 13:00
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 14:45

Sexy-impresara a plecat în Dubai și are de gând să sărbătorească trecerea dintre ani acolo. Anamaria a anunțat că o vor urma și copiii zilele viitoare.

Anamaria Prodan a avut parte de un 2021 greu. A pierdut jucători în favoarea fraților Becali și s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, însă nu se plânge.

„Am fost alături de copii, mergem în Dubai de Revelion, merg eu înainte și vin și copiii pe 29. Nu sunt Sărbători apăsătoare. Viața trebuie să o iei așa cum îți vine. Dacă Dumnezeu ia ceva din viața ta, ia pentru că nu e bun”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan anunță transferul lui Nicolae Stanciu: „E surpriză! Cred că se va finaliza acum”

Nicolae Stanciu (28 de ani) poate pleca de la Slavia Praga, după două sezoane și jumătate petrecute în tricoul formației din Cehia.

Deși mai are contract cu Slavia până în 2023, iar prestațiile lui Nicolae Stanciu au fost excelente în ultima perioadă, impresarul Anamaria Prodan susține că își dorește să îl transfere pe mijlocaș într-un campionat din afara Europei, unde ar urma să beneficieze de un salariu mult mai mare.

„Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză. Nu e în Europa. Cu Stanciu eu cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câştige bani acum”, a mai spus Anamaria Prodan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!