Kaufland Cristina Neagu Promo

(P) E timpul pentru ceva nou: Selecționerul echipei Kaufland este Cristina Neagu

Fiecare echipă de succes are nevoie de un selecționer pe măsură. Așa se face că echipa Kaufland a avut parte, pentru câteva zile, de o experiență inedită în care Cristina Neagu, campioana mondială de handbal, a mers direct în magazinele, centrele logistice și în sediul central Kaufland, pentru a-i întâlni și, mai ales, selecționa pe cei care fac lucrurile să se întâmple în cadrul companiei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 12:47
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 12:51

Experiența face parte din cea mai nouă campanie de brand de angajator a retailerului, „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”, care își propune să îi aducă în prim-plan pe oamenii care pun suflet, care inspiră echipa și datorită cărora clienții Kaufland au parte de o experiență de cumpărături îmbunătățită. 

Campania „E TIMPUL PENTRU CEVA” NOU” vorbește despre angajații care zilnic își desfășoară activitatea la birou, la casele de marcat, în depozite și în magazine, surprinzând atmosfera, felul în care colaborează, glumesc, își fac planuri și sunt atenți la cele mai mici detalii. Campania oferă astfel acces la scene familiare din universul Kaufland de zi cu zi, pentru ca cei interesați de un job în retail să își poate face o imagine de ansamblu despre cum este să lucrezi într-o astfel de companie.

De asemenea, prin intermediul mesajului: „Începe o carieră. Nu doar un job”, Kaufland și-a propus să îi îndemne pe toți oamenii să își atingă potențialul profesional, să își dorească mai mult și să ajungă acolo unde și-au propus, oferind, în același timp, și mediul prielnic de dezvoltare. Timp de 6 ani consecutiv, Kaufland a obținut titlul de Angajator de Top, demonstrând astfel că este nu numai unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața din România, ci și un sprijin puternic pentru angajații săi. În plus, recent, compania a primit certificarea Inspiring Employer care atestă faptul că bunăstarea angajaților este prioritară în cadrul organizației, astfel că toți cei care alcătuiesc echipa Kaufland beneficiază de cele mai bune condiții, politici și proceduri de lucru.

Campania „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU” vine și cu inițiative concrete care contribuie la o mai bună informare a potențialilor candidați prin intermediul chatbotului KALA și prin publicarea salariului brut pentru pozițiile de execuție, în anunțurile de angajare. 

Cei care doresc să se alăture echipei Kaufland trebuie să mai știe că retailerul oferă o serie de beneficii pentru angajații deja existenți: zile libere suplimentare de concediu față de cele prevăzute legal, plăți pentru evenimente speciale, asigurarea voluntară de sănătate, reduceri la anumiți parteneri, zile libere oferite pentru acțiunile de voluntariat, beneficii sportive sau cursuri online.

Toate aceste avantaje sunt disponibile pentru persoanele care doresc să se alăture unei echipe în care fiecare membru este apreciat și încurajat în orice moment. În cazul în care ești interesat să te alături echipei Kaufland, poți găsi mai multe detalii despre procesul de aplicare și posturile disponibile pe cariere.kaufland.ro

Video-ul oficial al campaniei poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=FTjT0lTWNZc.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies