Transfer Market

Transfer NEBUN pentru un pusti din Romania! Inter se bate cu echipele din Premier League pentru semnatura lui: "Va fi o lupta sa-l luam!" Pustiul care a speriat Europa:

Razvan Popa, jucatorul de doar 16 ani al celor de la Sportul Studentesc, este dorit de castigatoarea Ligii Campionilor din 2010!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Mai 2013, 11:17
Data actualizarii: Duminica 05 Mai 2013, 11:20

Inter Milano este cu ochii pe Razan Popa! Pustiul de 16 ani care evolueaza pe postul de mijlocas central la Sportul Studentesc este dorit de echipa la care evolueaza Cristi Chivu si la care au mai jucat Mutu si Alibec.

Roberto Samaden, cel care se ocupa cu pustii pe care Inter ii transfera pentru echipa de tineret, a dezvaluit ca Popa este urmarit de gruparea italiana! Insa nu numai Inter il vrea pe pustiul care a debutat la doar 15 ani si 2 luni in Liga 1!

"Ne intereseaza, dar pe urmele lui mai sunt si multe mari grupari ale Europei, in special cele englezesti. E un jucator important, pe care l-am urmarit in mai multe randuri. Va fi o adevarata lupta sa-l achizitionam" a declarat Samaden, citat de ziare.com


Modifică setările cookies