Thereau, la cateva ore de un super transfer! Fostul atacant al Stelei, varianta pentru un club din Premier League! Anuntul facut astazi:

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 14:49

	Thereau, la cateva ore de un super transfer! Fostul atacant al Stelei, varianta pentru un club din Premier League! Anuntul facut astazi:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

West Ham United, formatie de traditie din Premier League, aflata insa intr-o situatie foarte dificila in campionatul intern, continua lupta pentru evitarea retrogradarii, dar si cautarile pentru inca un atacant.

Interesati de imprumutul lui Lacina Traore, fostul jucator al CFR-ului, ajuns intre timp la AS Monaco, via Kuban Krasnodar si Anji, sefii clubului britanic s-ar putea reorienta in ultimul moment, anunta specialistul Gianluca Di Marzio, jurnalist Sky Italia.

Acesta nunta ca West Ham, formatie care a monitorizat mai multi atacanti din Italia, printre care Marco Boriello si Ishak Belfodil, s-a oprit in cele din urma asupra lui Cyril Thereau, fostul varf al Stelei.

"Ciocanarii" au fost impresionati de calitatile atacantului francez care a mai trecut in cariera sa si pe la Anderlecht si Charleroi, urmand ca situatia sa se clarifice chiar in aceste zile, daca nu chiar ore, dupa cum anunta specialistul Sky Italia.

Chievo Verona nu ar vrea sa-l cedeze pe atacant asa usor, insa nu ar putea refuza o oferta buna venita din Premier League.

Austria - Macedonia de Nord, 3-1 pe Arena Națională. Spectacol în primul meci găzduit de România la un turneu final
BRAT
Modifică setările cookies