SFARSITUL unei ere la United! Rooney a luat decizia finala dupa o declaratie a lui Moyes care l-a scos din minti! Unde pleaca:

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Iulie 2013, 09:49

	SFARSITUL unei ere la United! Rooney a luat decizia finala dupa o declaratie a lui Moyes care l-a scos din minti! Unde pleaca:

►Nu e fictiune, e PERFECTIUNE: Bayern - Barca, miercuri 24 iulie, ora 21:30, Sport.ro si voyo.ro
►Incepe HegeMOUnia: Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi 25 iulie, ora 16:00, Sport.ro si voyo.ro

Englezii de la The Guardian anunta cu certitudine: Wayne Rooney va pleca de la Manchester United in aceasta vara! Atacantul englez i-a spus direct lui Moyes ca este suparat si confuz dupa o declaratie a noului manager al lui Manchester United. Surse din apropierea jucatorului au dezvaluit ca Rooney s-a suparat rau de tot pentru ca Moyes a declarat ca "in ceea ce-l priveste pe Wayne, daca din cine stie ce motiv apare o accidentare a lui Robin van Persie, vom avea nevoie de el".

Rooney a fost suparat dupa ce a cazut in plan secund in sezonul trecut dupa venirea olandezului si a avut mai multe conflicte cu Alex Ferguson. Chiar daca Rooney mai are doi ani, cei de la United mentin pozitia pe care au avut-o si pana acum: jucatorul nu este de vanzare.

Chelsea este prima pe lista posibilelor destinatii. Mourinho l-a laudat public pe Rooney si a declarat ca statutul lui Rooney la United din acest moment creeaza probleme si pentru nationala Angliei. Arsenal a facut o oferta formala insa Rooney ar dori o echipa cu ambitii mai mari. Astfel, francezii de la PSG sunt si ei in carti. Rooney vrea sa mearga la o echipa importanta avand in vedere ca anul viitor este Campionatul Mondial

"Nici Rooney si nici United nu vor sa spuna public ca jucatorul va pleca. Clubul doreste sa obtina suma maxima la transfer iar Rooney nu vrea sa-i scada prima de instalare la viitorul club facand o cerere de transfer la United. In acelasi timp, dorinta ambelor tabere de a rezolva situatia face ca plecarea lui Rooney pana la finalul perioadei de transferuri sa fie certa" scriu cei de la The Guardian

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies