REVOLUTIE la United! Rooney nu mai vrea sa stea la echipa: "E suparat, vrea sa plece!" 8 jucatori sunt OUT de la United:

Autor: Sport.ro
Marti 16 Iulie 2013, 20:55

	REVOLUTIE la United! Rooney nu mai vrea sa stea la echipa: "E suparat, vrea sa plece!" 8 jucatori sunt OUT de la United:

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

UPDATE: Rooney vrea sa plece de la United. Sursele Sky Sports spun ca Rooney se simte in varful carierei sale, dupa 9 sezoane la club, si nu mai vrea sa stea: "E suparat si furios si crede ca nu mai are nimic de demonstrat. Mai ales, el se gandeste si la faptul ca poate deveni o solutie de rezerva pentru atacul echipei, un jucator 'de rotatie' ", spune cei de la Sky.

David Moyes a trecut 8 jucatori pe lista de transferuri! Managerul vrea sa stranga cat mai multi bani pentru aceasta vara pentru a realiza transferurile pe care si le doreste.

Luis Nani, Bebe, Kiko Macheda, Anders Lindegaart, Fabio, dar si juniorii Ryan Tunnicliffe si Scott Wootton sunt fotbalistii pe care scotianul vrea sa ii vanda. Moyes spera sa stranga 20 de milioane de lire dupa aceasta curatenie.

Arsenal, Juventus, Roma si Anji s-au interesat deja de Nani, pentru care ar plati 8 milioane de lire.

In aceasta vara, David Moyes nu a reusit niciun transfer la United. Fabregas, Villa si Strootman au refuzat pe rand ofertele de la United. De asemenea, Moyes nu a reusit sa-l ia nici pe fostul sau elev de la Everton, Leighton Baines, cel pentru care au facut o oferta de 12 milioane de lire, refuzata insa de echipa din Liverpool.

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT