REVOLUTIE la Real Madrid: Florentino Perez incepe reconstructia echipei cu un antrenor ANONIM! Cine ajunge pe Bernabeu:

Autor: Sport.ro
Joi 20 Iunie 2013, 15:30

	REVOLUTIE la Real Madrid: Florentino Perez incepe reconstructia echipei cu un antrenor ANONIM! Cine ajunge pe Bernabeu:

► Ghita Zgarie Nori, duminica 3:00 live si exclusiv Voyo.ro, premiera Sport.ro: duminica 11:00

Florentino Perez este gata de o noua bomba la Real Madrid, anunta jurnalistii spanioli de la Marca, care anunta ca sefii Realului negociaza in aceste zile preluarea echipei de catre Gerardo Martino, un antrenor cvasi-anonim in Europa.

Campion al Argentinei cu Newell's Old Boys, in sezonul tocmai incheiat si cu o experienta de 5 ani pe banca nationalei Paraguayului, "Tata" Martino, asa cum este poreclit in America de Sud, are sanse mari sa ajunga in aceasta vara in Spania, noteaza cotidianul de casa al madrilenilor.

In varsta de 50 de ani, Martino este un antrenor extrem de apreciat pe continentul care i-a dat fotbalului si pe Messi, Pele sau Ronaldinho, mai ales dupa performanta extraordinara pe care a avut-o cu Newell's in campionatul intern, dar si in Copa Libertadores.

Potrivit sursei citate, un oficial al Realului, Ramon Martinez, se afla deja in Argentina pentru a negocia cu fostul selectioner al Paraguayului.

Real Madrid nu ar fi la prima experienta de acest gen, gruparea blanco facand si in sezonul 2004-2005 o mutare la fel de neasteptata, atunci cand pe Bernabeu a ajuns Vanderlei Luxemburgo, antrenor venit de la Santos.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT