Cyril Thereau Chievo Italia Serie A Udinese Transfer Market

OFICIAL | Cyril Thereau, fostul atacant al Stelei, a semnat cu o alta echipa din Italia! Unde va juca din sezonul viitor:

Cyril Thereau, fostul atacant al Stelei, a semnat cu o noua echipa din Serie A, dupa mai multe sezoane petrecute la Chievo Verona.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 17:21
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 17:33

Cyril Thereau, fostul atacant francez al Stelei, unul dintre cei mai apreciati straini care au trecut prin Ghencea in ultimul deceniu, a semnat un contract pe patru ani cu Udinese, acesta urmand sa joace pe Stadio Friuli din sezonul viitor.

Aflat din 2010 in Italia, timp in care a bifat peste 120 de aparitii in Serie A si a marcat 27 goluri, atacantul in varsta de 31 de ani a impresionat prin calitatile sale, ajugand pe lista unor echipe importante.

Cu evolutii bune in ultimul sezon, in care si-a ajutat echipa sa se salveze de la retrogradare, fotbalistul francez a fost curtat intens de Fiorentina si Atalanta, cu ultima dintre ele fiind la doar o semnatura distanta de transfer. Cu toate acestea, Thereau nu a mai ajuns la Bergamo din cauza unei neintelegeri intre conducerilor celor doua cluburi, iar Udinese a intrat pe fir, reusind sa-l ia.

Fostul stelist a acceptat oferta venita de la Udine, iar acesta va juca din sezonul viitor la echipa de care apartine si Gabi Torje, jucator imprumutat insa la Konyaspor.

Thereau a jucat 17 meciuri din Liga I, acesta marcand 10 goluri pentru Steaua.

Acesta a mai jucat in cariera sa la Charleroi si Anderlecht.

Modifică setările cookies