Ronaldinho Antalyaspor Barcelona Samuel Eto o Turcia Transfer Market

Oamenii care i-au adus o Liga Barcei, din nou impreuna! Transferuri FABULOASE reusite de o echipa anonima. Unde vor juca Eto'o si Ronaldinho

Ajunsi la 34, respectiv 35 de ani, Sami Eto'o si Ronaldinho vor juca din nou in aceeasi echipa. Fosti campioni ai Europei cu Barcelona, cei doi se vor intalni in Turcia!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Iunie 2015, 09:26
Data actualizarii: Miercuri 17 Iunie 2015, 09:35

O echipa cvasianonima anunta doua dintre cele mai tari transferuri ale verii! Turcii de la Antalyaspor, proaspat reveniti in prima liga, i-au convins pe Samuel Eto'o si Ronaldinho sa semneze.

Dezvaluirea a fost facuta chiar de presedintele clubului turc, Gultekin Gencer, cel care a spus ca cei doi fotbalisti vor ajunge cel mai probabil in cursul zilei de joi in Turcia.

Potrivit sefului de la Antalyaspor, Eto'o isi va rezilia astazi contractul cu Sampdoria, pentru ca apoi sa ia drumul Antalyei. Acesta se va reintalni maine cu fostul sau coleg brazilian - Ronaldinho.

"Am ajuns la o intelegere cu Eto'o si agentul sau. Mai sunt doar mici detalii de pus la punct. Sampdoria ii va rezilia contractul, iar cand ei vor trimite confirmarea, Eto'o va putea semna", a spus Gencer.

Despre Ronaldinho, acesta a spus: "Suntem in discutii avansate si cu Ronaldinho. Fratele sau, Roberto Assis, va sosi alaturi de el joi, pentru a negocia in amanunt".

O a treia tinta a turcilor este Ibrahim Affelay, si el fost la Barcelona.

Modifică setările cookies