Gareth Bale Manchester United Paul Pogba Real Madrid Transfer Market

"Nici n-ar putea sa-mi pese mai putin". Raspunsul dat de Bale atunci cand a fost intrebat cum se simte dupa ce a fost depasit de Pogba in topul all-time al transferurilor

Recordul de transfer al lui Bale de la Tottenham la Real Madrid a fost depasit in aceasta vara. Francezul Pogba a devenit cel mai scump fotbalist din istorie, fiind cumparat de Manchester united de la Juventus cu o suma de aproximativ 110 milioane euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2016, 10:36
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2016, 10:48

Gareth Bale a fost timp de 3 ani cel mai scump fotbalist al lumii. Achizitionat in 2013 de Real Madrid de la Tottenham cu o suma de circa 100 milioane euro, galezul a fost insa depasit acum. Paul Pogba i-a batut recordul, dupa ce s-a transferat de la Juventus la Manchester United pentru o suma cu aproximativ 10 milioane de euro mai mare.

"Nici n-ar putea sa ma intereseze mai putin", spune insa Gareth Bale.

Galezul a fost chestionat pe seama acestui lucru, raspunzandu-le reporterilor din tara sa.

"Nu sunt suparat, nici n-ar putea sa ma intereseze mai putin acest aspect", a spus Bale.

Mijlocasul de 27 de ani a spus ca pentru el sunt importante trofeele castigate cu echipa de club, nu suma de transfer.

"Ar fi ceva fantastic sa joc finala Ligii Campionilor in acest sezon la Cardiff, in orasul meu natal. Obiectivul meu este sa castig cat mai multe trofee. Am jucat deja o Supercupa a Europei la Cardiff si a fost o experienta senzationala, mai ales ca prietenii si familia mi-au fost aproape", a spus Bale.

Real Madrid a castigat cea de-a 11-a Liga a Campionilor din istoria clubului in luna mai si o vrea si pe cea de-a 12-a in sezonul abia inceput.

"Avem sansa sa scriem istorie din nou si trebuie sa dam tot ce avem mai bun", a mai spus Bale.

Modifică setările cookies